Jandarmii din Timişoara s-au transformat în fani ai ecologiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reciclarea deşeurilor s-a transformat într-o misiune de succes pentru jandarmii "Grupării Mobile" din Timişoara. Oamenii legii strâng cantităţi impresionante de deşeuri.

Personalul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara a ajuns să se implice permanent în colectarea selectivă a deşeurilor. Astfel, jandarmii au strâns peste trei tone de hârtie, o tonă de metal şi plastic, respectiv 500 de kilograme de sticlă, toate acestea fiind predate fimelor care colectează materialele reciclabile.

Pe lângă jandarmi, şi poliţia, respectiv poliţia locală, urmează să se transforme în instituţii verzi, care protejează mediul înconjurător.

"După informarea şi instruirea reprezentanţiilor instituţiilor publice, Garda de Mediu va putea trece la controale. În acest sens, legea este foarte clară. Nerespectarea prevederilor legii atrage după sine răspunderea disciplinară, administrativă, materială, civilă sau penală, după caz. Instituţiile şi persoanele fizice care nu se conformează riscă amenzi cuprinse între 500 de lei şi 3.000 de lei", spune Daniela Stanciu, purtătoarea de cuvânt a Grupării Mobile Timişoara.

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite