Timişoara: Suporterii lui "Poli" cer demisia şefului Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Suporterii lui "Poli" cer demisia şefului Jandarmeriei
Timişoara: Suporterii lui "Poli" cer demisia şefului Jandarmeriei

Fanii timişoreni spun că, pentru că au fost nevoiţi să facă treaba forţelor de ordine în oraş, responsabilii acestora ar trebui să îşi înainteze demisiile de onoare.

Libertatea acordată fanilor croaţi care au venit la Timişoara pentru partida dintre "Poli" şi Dinamo Zagreb a fost cauza incidentelor petrecute în oraş. "Suporterii croaţi nu ar fi trebuit să fie duşi în oraş. Au venit primele două autocare cu croaţi, cu puţin timp înainte de prânz, au parcat la Hotel Timişoara. Au fost duşi în centru, iar acolo poliţiştii şi-au luat mâinile de pe ei. Aceştia, împreună cu alţii, au fost cei care au provocat scandalurile. Nu aveau nimic cu însemnele clubului pe care îl susţin, erau îmbrăcaţi toţi în negru, exact aşa cum vin suporterii pregătiţi de război. Mulţi dintre ei aveau cuţite", a spus Adrian Sânmărtinean, unul dintre fanii timişoreni care a asistat la evenimentele din ziua meciului.

"Consider că atitudinea băieţilor care i-au înfruntat în Piaţa Unirii a fost una corectă, civică, în condiţiile lipsei de reacţie din partea forţelor de ordine. În centru au bătut o femeie, la stadion au bătut un copil care venise la meci de mână cu tatăl său.Forţele de ordine au fost depăşite total. Dacă ei spun că au avut un plan bine pus la punct în jurul acelui meci, realitatea îi contrazice. După tot ce s-a întâmplat, cei responsabili ar trebui să-şi dea demisia de onoare", a mai spus suporterul timişorean.

Urmăreşte scandalul dintre Jandarmerie şi suporterii lui "Poli", şi spune ce părere ai pe timisoara.adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite