UPDATE Jaf la singurul magazin de vise din Timişoara. Hoţul a plecat cu etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaful a avut loc în această dimineaţă la singurul magazin de etnobotanice care mai funcţionează în Timişoara. Sub ameninţarea unui cuţit, hoţul i-a cerut vânzătorului mai multe pliculeţe de etnobotanice.

UPDATE, ORA 13.40

Oamenii legii au stabilit că hoţul a plecat de la locul jafului într-o maşină de culoare albă, cu două uşi, cu plafon negru, posibil de fabricaţie franceză. Angajatul magazinul le-a spus anchetatorilor că a plecat în urmărirea suspectului, dar acesta s-a urcat în maşină. Angajatul a aruncat cu o cheie mecanică spre maşină şi i-a spart luneta, însă suspectul a reuşit să demareze şi să părăsească locul faptei.

UPDATE, ORA 10.00

Hoţul a intrat în magazinul de pe bulevardul Eroilor, a pus pe tejghea o bancnotă de 10 lei în schimbul căreia a cerut un plic de tutun aromatizat. În momentul în care vânzătorul s-a întors cu tutunul, clientul a scos din buzunar un cuţit de dimensiuni mai mici şi i-a cerut acestuia o serie de alte plicuri de etnobotanice. Vânzătorul s-a conformat şi chiar s-a mirat că hoţul nu îi cere şi bani.

În momentul în care i-au fost predate pliculeţele hoţul a luat-o la fugă, s-a urcat într-o maşină şi a dispărut de la locul jafului. "În acest caz s-a declanşat o anchetă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cât de uşor se câştigă bani la şi pentru stat...

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite