Jaf la drumul mare: betonul pentru o stradă a oraşului, turnat în curtea unei firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna aceasta au avut loc schimbări la vârful Societăţii de Drumuri Municipale, aflată în subordinea Primăriei Timişoara. Locul fostului manager Cornel Bota a fost preluat de Ioan Bulboacă, care şi-a câştigat postul la concurs. Surse din primărie spun însă că situaţia firmei este dezastruoasă. Aceleaşi surse spun că un angajat al firmei a fost prins furând beton cu camionul.

Drumurile proaste din Timişoara nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Nici nu e de mirare acest lucru, când un angajat al Societăţii de Drumuri Municipale a furat într-o singură zi trei rabe de beton care ar fi trebuit să fie folosit la amenajarea unei străzi. Angajatul Societăţii de Drumuri a turnat cei 15 metri cubi de beton în curtea firmei Autoexpert.

Potrivit unor surse importante din Primăria Timişoara, comisarii Gărzii Financiare au amendat firma cu 22.000 de lei. „Şoferul a fost dat afară şi tot el va plăti şi amenda”, a spus Cornel Bota, sub „împărăţia” căruia a avut loc furtul de beton. Bota a mai spus că nu au mai fost cazuri de acest gen la societatea pe care a condus-o.

Un document oficial intrat în posesia redacţiei, în momentul în care a fost descoperită ilegalitatea, nici reprezentanţii firmei Autoexpert, care a beneficiat de beton, nici cei ai Societăţii de Drumuri, care au „livrat” marfa, nu au putut să dea explicaţii cum a fost posibil ca betonul pentru o strdă a oraşului să fie turnat pentru amenajarea curţii unei firme.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite