Jaf după jaf la asupra bancomatelor din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De această dată, hoţii au fost la un pas să ajungă la caseta de valori, însă au dispărut fără banii doriţi. Magazinul care găzduia bancomatul nu avea nicio cameră video de supraveghere.

Poliţiştii au de anchetat încă o spargere de bancomat reuşită doar pe jumătate în Timişoara. De această dată, infractorii au pus ochii pe un ATM ce aparţine de Pro Credit Bank - situat pe bulevardul Brâncoveanu – însă planul lor a eşuat. Prada părea destul de simplu de luat, bancomatul fiind situat în interiorul unui magazin care nu era dotat cu camere de luat vederi.

Hoţii au intrat prin forţarea uşii de acces, după care s-au apucat să deschidă partea din spate a ATM-ului. Încă nu se ştie din ce cauză, dar când mai aveau câţiva paşi simpli pentru a ajunge la caseta cu valori, hoţii s-au făcut nevăzuţi.

Este a doua tentativă de jaf de săptămâna aceasta când persoane necunoscute au încercat să spargă un bancomat, însă s-au făcut nevăzuţi fără pradă. Duminică spre luni, un ATM ce aparţine de Raiffeisen Bank a fost tăiat cu flexul, după ce camerele video de supraveghere au fost vopsite de infractori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite