Timişoara: Fanii lui Michael Jackson se pregătesc să iasă în stradă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fanii lui Michael Jackson se pregătesc să iasă în stradă (VIDEO)
Timişoara: Fanii lui Michael Jackson se pregătesc să iasă în stradă (VIDEO)

Timişorenii îl vor omagia pe Michael Jackson printr-un eveniment flash-mob, la care sunt aşteptaţi aproape 200 de fani şi dansatori.

CITEŞTE ŞI:

Fanii Michael Jackson îşi vor face apariţia, sâmbătă, în diverse zone din oraş, când vor surprinde pe toată lumea cu un moment spontan. Aproape 200 de fani Michael Jackson şi iubitori de dans sunt aşteptaţi la acest tribut în amintirea megastarului. Dansul începe odată cu primele acorduri din piesa "Beat it", iar la finalul ei cu toţii se vor dispersa.

Evenimentele flash-mob pentru Michael Jackson au demarat în Suedia, la Stockholm şi s-au răspândit foarte rapid în toate marile oraşe din lume. Săptămâna trecută, de ziua de naştere al lui Michael Jackson, flash-mob-ul s-a organizat şi la Bucureşti. Fanii s-au întâlnit în Gara de Nord, la într-un mall şi au interupt circulaţia pe Bulevardul Magheru.

Reprezentanţii tuturor şcolilor de dans din Timişoara şi-au anunţat prezenţa la mobilizarea de sâmbătă. Repetiţiile încep astăzi, de la ora 16.30, în curtea Colegiului Bănăţean.

Noua distracţie mondială

Flash mob reprezintă un nou mod de distracţie inventat la New York. Un grup mare de oameni care se adună într-un loc definit dinainte, fac o acţiune scurtă, după care se dispersează rapid.  Flash mobsterii ies la plimbare, admiră priveliştea sau se află la cumpărături, fără să dezvăluie participarea la o adunare spontană.

La Roma 300 de oameni s-au adunat la o librărie, la Dortmund au venit la o expoziţie de maşini de spălat, la Moscova s-au întâlnit în gara la sosirea trenului din Petersburg, la Harkov, în Ucraina, participanţii au venit la statuia lui Lenin. Imediat ce a luat sfârşit piesa toţi participanţii au plecat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

În Mexic, s-a dororât un record mondial, după ce au fost mobilizaţi aproape 15.000 de dansatori.

Adunarea flash mob la Bucureşti. (sursa: youtube)


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite