Jackie Ionescu: „Şmecheriile din Liga I vor fi mai complexe, mai subtile, mai inteligente”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul profesor Ion V. Ionescu susţine că Poli este cea mai completă echipă din Liga I, iar de valoarea antrenorului Duşan Uhrin jr. va depinde câştigarea primului titlu din istoria echipei.

Returul Ligii I începe cu un mega scandal. Echipa Pandurii nu a fost programată să joace meciul de mâine cu Oţelul deoarece nu a achitat o datorie de 460.000 de euro către clubul Dinamo în contul transferului lui Ilie Iordache. În consecinţă, a pierdut meciul la „masa verde“ cu scorul de 3-0. Vestea că Oţelul a câştigat meciul cu Pandurii la „masa verde“ a aruncat în aer Liga I şi ridică deja semne de întrebare asupra corectitudini ei.
 „Acest campionat va fi oglinda fidelă a degringoladei în care se află societatea românească. Este un campionat imoral. Şmecheriile vor fi mai complexe, mai subtile, mai inteligente. Partida Oţelul – Pandurii se va juca până la urmă pe teren, dar mai târziu, după numeroase memorii şi acţiuni.  Acest meci va avea atunci o miză foarte mare, va putea decide campioana”, crede profesorul Jackie Ionescu.

„O maşină cu piese puse invers”

În ceea ce priveşte actuala echipă a lui Duşan Uhrin jr., reputatul profesor Jackie Ionescu spune că este cea mai completă din Liga I, dar încă nu funcţionează ca un mecanism întreg. „Poli este singura echipă din ţară care are 24-25 de jucători de valori egale. Unele posturi sunt chiar triplate. Dar încă nu s-a găsit formula de bază. În meciul cu Vojvodina, Poli a arătat ca o maşină bună în care toate piesele au fost puse invers”, a afirmat Jackie Ionescu.

După 60 de ani petrecuţi la Poli, Jackie Ionescu speră să se poată bucura în această vară, după câştigarea primului titlu naţional. „Abia aştept să ne răzbunăm pe toţi cei care ne-au blocat drumul atâţia ani. Nu am un puls crescut, dar mă bucur dacă joacă bine. Nu calculez sentimental, dar Poli are toate condiţiile pentru performanţă. Au condiţii bune, jucători buni, conducere, sprijin de la oficialităţi, suporteri. Totul va depinde de valoarea antrenorului”, a mai declarat Ion V. Ionescu.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite