Jackie Ionescu: "Dinamo devine o echipă de pluton înainte de autodizolvare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au avut de aşteptat 45 de ani până la o nouă victorie al echipei „Poli” pe terenul lui Dinamo. Joi seara, jucătorii pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău au intrat în istorie, câştigând cu 2-1 meciul jucat în „Ştefan cel Mare”.

Profesorul Ion V. Ionescu a fost unul din cei mai fervenţi luptători ai cauzei bănăţene, în lupta cu Dinamo. Jackie Ionescu a fost fericit după victoria de ieri. „Echipa de fotbal, noi, cetăţenii oraşului, am scăpat de complexul Dinamo, care ne-a apăsat de 50 de ani. Această dublă victorie în faţa lor în acest campionat va coborâ Dinamo pe o altă orbită, unde devine o echipă de plutonul clasamentului, în drumul ei spre autodizolvare”, a declarat Jackie Ionescu.

"Am avut un arbitraj mai mult decât corect"

În opinia profesorului, victoria celor de la „Poli” de la Bucureşti demonstrează superioritatea echipei timişorene, din toate punctele de vedere. „Poli are un joc mai bun, e o echipă mai bună, antrenori mai buni, conducere mai bună. Finalmente, după 50 de ani, am avut parte de un arbitraj corect. Chiar mai mult decât corect”, a mai spus Ionescu.

"Niciodată nu a fost mai echilibrat campionatul"

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, „Poli” are 58 de puncte, cu două mai puţin decât liderul CFR Cluj şi unul mai puţin decât Unirea Urziceni, echipă aflată pe locul secund. „În cele trei etape rămase nu putem face mai puţin de 9 puncte. Nu ştiu câte vor face ceilalţi. Cu siguranţă una din ele nu o să facă maximul. Noi şi Urziceni avem cele mai accesibile meciuri. Oricum, de când sunt eu în fotbalul românesc nu a fost atât de echilibrat ca acuma”, a încheiat Jackie Ionescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite