Italianul Luigi Lavecchia: "Dacă lucrurile merg bine cred că pot fi apt să joc şi în primul meci oficial al sezonului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luigi Lavecchia a fost testat de Duşan Uhrin în cantonamentele din Ungaria şi Spania. Se pare că fotbalistul sosit de la FC Bologna este pe placul tehnicianului Ceh, care doreşte să-l aibe în echipă la startul returului.

Mijlocaşul italian Luigi Lavecchia este în pregătiri cu Poli în cantonamentul de la Marbella. Peninsularul a jucat în toate partidele amicale de până acum, atât îns tagiul din Ungaria, cât şi cel din Spania: "Am avut meciuri de calitate aici la Marbella, iar egalul de ieri cu Sparta Praga este unul bun. Este important că nu am primit gol. Poate sunt prea... italian, însă pentru mine contează că nu am încasat niciun gol în partidele cu Young Boys şi Sparta, două formaţii solide, care joacă în continuare în UEFA Europa League. Încă mai resimţim în picioare consistenţa pregătirii fizice. Jocurile acestea arată însă că suntem pe un drum bun”, a spus Lavecchia pentru site-ul www.politimisoara.com. 

“Nu vreau să mă caracterizez singur. Însă pot spune că sunt, acum, la 50% din potenţialul fizic. Mă simt mai bine faţă de momentul în care am venit la Timişoara. Cred că voi fi 100% pregătit fizic la începutul lunii martie, dar dacă lucrurile merg bine cred că pot fi apt să joc şi în primul meci oficial al sezonului”, a mai spus Lavecchia.

"I-am evidenţiat pe Pantilimon şi Alexa"

Ca fost jucător de Serie A, Luigi Lavecchia elogiază valoarea formaţiei la care se pregăteşte. “Poli Timişoara este o echipă bună. Din ce am văzut, i-am evidenţiat pe Pantilimon şi Alexa, doi fotbalişti valoroşi. Dar chiar dacă am vorbit mai mult de partea defensivă, trebuie să spun că şi atacanţii sunt tehnici, de calitate şi sunt convins că îşi vor face treaba excelent în continuare”, a concluzionat atacantul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite