Italian judecat pentru trei femei ucise şi catastrofă feroviară după ce a intrat cu maşina într-un tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giusepe Lancioni a plecat liniştit în Italia fără să dea explicaţii anchetatorilor
Giusepe Lancioni a plecat liniştit în Italia fără să dea explicaţii anchetatorilor

Giusepe Lancioni, un cetăţean italian, urmează să dea socoteală în faţa magistraţilor din Judecătoria Sânnicolau Mare. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis nevasta, pe sora geamănă a acesteia şi încă o femeie, după ce a ignorat indicatoarele rutiere şi a intrat într-un  tren în apropierea localităţii Lovrin.

Italianul Giusepe Lancioni este acuzat că a intrat cu maşina într-un tren în 31 august 2009, în timp ce se îndrepta spre Vama Cenad. El a scăpat doar cu câteva contuzii, însă soţia sa şi sora ei geamănă, ambele de 41 de ani, cât şi o altă femeie, au fost ucise în urma coliziunii. Trenul lovit de Lancioni a luat foc ulterior.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Timişoara l-au trimis în judecată pe bărbat pentru ucidere din culpă în formă agravantă şi catastrofă feroviară, iar firma care deţine trenul îi cere acum despăgubiri lui Lancioni.

„Prejudiciul cauzat firmei REGIOTRANS SRL Braşov-Sucursala Timişoara, care s-a constituit parte civilă în procesul penal este de 55.000 de lei, din care 1.400 lei reprezintă prejudiciul cauzat ca urmare a trenurilor anulate şi întârziate în urma accidentului, iar 53.700 lei reprezintă valoarea estimativă a daunelor produse automotoarelor" potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite