Isprăvile „hingherilor” de la Serviciul Ridicări, de la sprayul lacrimogen la maşina cu copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimănui nu îi convine să îi fie ridicată maşina, în special din cauza taxelor enorme, dar şi din cauza timpului pierdut pentru recuperarea ei. Când maşina îţi este ridicată cu copilul în ea sau după ce ai parcat-o regulamentar şocul este cu atât mai mare.

Un prim incident major la ridicarea maşinilor s-a petrecut în urmă cu aproape doi ani. Fostul consilier local, Cristian Anton s-a încăierat cu un poliţist comunitar după ce i-a fost ridicată maşina în timp ce era în cofetărie să ia tortul de ziua fiicei sale. Scena s-a petrecut pe Calea Lugojului, unde Cristian Anton a mers să ia un tort pe care să îl ducă la grădiniţă de ziua fiicei sale şi a parcat ilegal. Când era încă în cofetărie, Anton a văzut că maşina îi este ridicată şi a fugit spre maşină, unde a intrat în conflict cu poliţistul comunitar Ciprian Lascu. Acesta din urmă i-a pulverizat lui Cristian Anton spray lacrimogen în ochi, iar consilierului nu i-a mai rămas decât să plângă, la propriu, după tortul fetei. În urma unei anchete interne, poliţistul a fost penalizat la salariu pentru că a folosit incorect spray-ul lacrimogen, făcând exces de zel.

Maşini parcate legal plimbate prin oraş

Scene de-a dreptul penibile s-au petrecut anul trecut, când au fost ridicate ilegal mai multe maşini de pe strada Circumvalaţiunii, iar după o zi, când au constatat că nu trebuia să ridice autoturismele, reprezentanţii ADP au adus maşinile din nou în faţa blocului şi le-au descărcat în parcare. „Am venit seara acasă şi mi-am parcat maşina. A doua zi am ieşit mai târziu din casă şi am văzut că nu este maşina. Un vecin, la care, de asemenea i s-a ridicat maşina ,a sunat la ei, iar mâine zi mi-am găsit maşina în parcare, fără nicio explicaţie”, a spus Daniela Morar. Pentru acest episod nu a fost sancţionat nimeni. Maşinile au fost ridicate din dispoziţia Poliţiei Rutiere. 


Tot mai mulţi timişoreni se revoltă împotriva celor de la Ridicări

Copil ridicat cu tot cu maşină

Ultima ispravă a celor de la ridicări este proaspătă. În urmă cu două zile un agent de la Poliţia Locală a dispus ridicarea unei maşini parcate pe trotuar. ADP a ridicat însă maşina cu tot cu copilul care dormea înăuntru şi care s-a trezit abia după ce maşina a fost dusă la depozitul din Calea Şagului. „Un băiat dormea în maşină încuiat de tatăl lui acoperit cu pătură. Nu l-au văzut. Dacă lua maşina foc?!”, a spus Spătaru. Potrivit acestuia „cea mai bună sancţiune a agentului va fi trimiterea lui pe stradă, la ordine publică”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite