Isprava unei femei la volan: s-a răsturnat pe drum drept şi a aterizat în curtea unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 30 de ani a provocat un accident spectaculos în comuna timişeană Cernăteaz. O maşină în care se aflau patru oameni s-a răsturnat pe drum drept şi s-a rostogolit în curtea unei case. Pasagerii au fost răniţi şi numai o minune a făcut ca fetiţa care se juca în curtea casei să fie neatinsă.

Potrivit siteului agenda.ro, accidentul a avut loc în această după-amiază pe un drum drept din localitatea timişeană Cernăteaz. Din cauze încă necunoscute, femeia care se afla la volan a pierdut controlul volanului, a intrat într-un şanţ şi apoi a aterizat în curtea unei case. Fetiţa familiei, care se juca în curte, a auzit zgomotul şi a fugit, reuşind să scape nevătămată. Sursa citată mai arată că proprietarul casei a sărit imediat să ajute victimele, care au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital. Nimeni nu îşi explică în ce condiţii a aterizat femeia în curtea casei, dar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO agenda.ro



Clipurile cu femei pericol-public la volan fac furori pe internet. Imaginile arată mai multe şoferiţe care se descurcă foarte greu în situaţii foarte simple. Deşi imaginile sunt comice, pentru persoanele în cauză, situaţiile nu sunt deloc plăcute.




Un clip postat pe youtube prezintă însă şi o femeie curajoasă, care s-a încumetat să circule cu camionul de ridicat maşini pe post de remorcă, lăsându-i pe „hingheri” şi fără „pradă” şi fără utilajul de ridicat maşini.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite