Ispravă de doi bani la Timișoara: au furat semnul de circulație cu “Oprirea interzisă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții au plecat cu semnul de circulație
Hoții au plecat cu semnul de circulație

Polițiștii locali au oprit pe strada Alba Iulia trei persoane care cărau cu ei un semn de circulație cu "Oprirea interzisă". Niciunul din cei trei hoți nu au domicicliul în Timișoara

Polițiștii locali au rămas din nou uimiți de ce se mai fură prin centrul Timișoarei. După scaunele și fotoliile de pe terase sau reclama unei case de schimb valutar, de această dată polițiștii au descoperit trei persoane care a luat cu el un semn de circulație.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Piaţa Victoriei, în 27 spre 28 iunie, au observat, în jurul orei 2.00, trei persoane care se deplasau dinspre Piaţa Huniade pe strada Alba Iulia ducând cu ei un semn de circulaţie cu “Oprirea interzisă”. Aceştia au intrat cu obiectul respectiv în incinta Teatrului Maghiar”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliția Locală.

Cei trei au fost legitimaţi şi s-a constatat că niciunul nu avea domiciliul în Timișoara, ci în Satu Mare, Carei și Reghin. Aceștia au declarat că au sustras semnul de circulaţie respectiv în glumă şi că nu s-au gândit la consecinţe.

Cei în cauză au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite