Iris cântă pentru cei care se zbat între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Minculescu şi colegii săi din trupa Iris se implică în evenimentul umanitar „Împreună pentru viaţă”, pentru pacienţii de la Reanimare, de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Concertul va avea loc duminică, 6 decembrie, la Sala "Olimpia".

Cristi Minculescu, liderul trupei Iris, a decis să se revanşeze faţă de Dorel Săndesc, şeful clinicii ATI, cel care a fost lângă el în timpul şi după dificila operaţie pe care a sufetit-o în această primăvară. „Acest concert are o conotaţie cu totul specială, după momentul dramatic prin care a trecut Cristi şi soţia lui, Rodica. Starea lui a evoluat miraculos, iar după câteva luni este în stare excelentă. Cercul se va închide cu acest concert. Întreaga trupă Iris a insistat să susţină acest concert", a declarat Dorel Săndesc.

Ţinem extrem de mult la prietenul nostru Dorel Săndesc, care este un medic extraordinar şi dedicat. E normal să îl ajutăm şi noi cum putem. El a fost tot timpul alături de noi. Suntem siguri şi de faptul că vor fi folosiţi banii cum trebuie", a declarat Cristi Minculescu.

Ajutor pentru cei care salvează oamenii de la moarte

Fundaţia Vodafone Romania a venit alături de acest proict şi a donat 100.000 de euro, pentru Clinica ATI. Banii obţinuţi vor merge exclusiv în ajutorul pacienţilor, nu pentru modernizarea cabinetelor medicilor, a sălilor de curs, pentru leptopuri sau camere video.

ATI este staţia finală unde ajung cele mai grave cazuri. Toţi cei care au viaţa pusă în pericol iminent. Aici se duce o luptă pentru supravieţuire, salvăm oamenii de la moarte. La noi există acest front şi pe timp de pace. În acest moment se moare! Nu putem spune: să avem răbdare", a mai spus Săndesc". Din banii strânşi se vor achiziţiona echipamente  pentru cea mai specializată secţie din spital.

Festival rock de la anul

Concertul va avea loc pe data de 6 decembrie, de la ora 21.00, la Sala „Constantin Jude". Preţul biletului este 20 lei. Dorel Săndesc spune că dacă va ieşi bine acest concert, anul viitor va organiza un festival de muzică rock. „Nici neurochirurgii nu pot să îmi scoată din cap această idee. De la anul vrem să facem un Festival Rock, cu multe trupe. Avem prieteni în lumea rock", a afirmat şeful secţiei de Reanimare.

Campania „Împreună pentru viaţă" se află la cea de a doua ediţie, după ce în urmă cu cinci ani Iris şi Cargo au cântat pentru strângere de fonduri pentru Clinica ATI. Atunci s-au strâns peste 10.000 de euro, care au fost folisiţi pentru modernizări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite