Irinel Găman dă probe de joc la Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii testează piaţa jucătorilor liberi de contract, iar cel mai nou nume care a ajuns sub privirile antrenorului Vladimir Petrovici este cel al lui Irinel Găman, fratele lui Valerică Găman, fundaşul Universitatăţii Craiova.

Spre deosebire de fratele său, care s-a impus la Ştiinţa ca titular, Irinel este un mijlocaş care promitea mult acum câţiva ani, însă care între timp a intrat într-un con de umbră. De ieri, mijlocaşul Irinel Găman se antrenează alături de alb-violeţi, iar ultimul cuvânt în privinţa înregimentării fotbalistului îi va aparţine antrenorului Vladimir Petrovici.

Irinel Găman a debutat în Liga 1 la 19 ani, într-un meci pierdut de Universitatea la Arad, cu UTA. În 2008, mijlocaşul a fost cedat sub formă de împrumut la CSM Râmnicu Vâlcea, de unde a fost dat afară cu scandal la sfârşitul anului trecut, în urma unei altercaţii cu medicul echipei. De atunci, Irinel a jucat la Primăvara Craiova, echipa satelit a Ştiinţei, iar în această vară a mai dat probe şi la Gaz Metan CFR Craiova.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite