Operată pentru a 27-a oară, la doar şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kassandra, adoptată de Iosif Rotariu, va mai suferi zeci de operaţii până la majorat. Înainte de a fi luată în plasament de soţii Rotariu, fetiţa a fost aruncată de la etaj, arsă pe trup cu acid şi ţigări şi bătută săptămâni întregi de bunica ei.

Până de curând, Kassandra Rotariu a avut o copilărie îngrozitoare din cauza bunicii ei, dar salvarea a venit de la familia internaţionalului Iosif Rotariu, care a adoptat-o pe micuţă şi, cu bani împrumutaţi, a început revitalizarea corpului chinuit al fetiţei. Kassandra a fost operată acum câteva zile pentru a 27-a oară. În timp ce micuţa trăieşte mai mult prin spital decât alături de familie, bunica ei, Rozalia Păcurar, a fost condamnată la opt ani de puşcărie. Femeia nu a regretat nicio clipă nenorocirile pe care le-a provocat fetiţei şi nici nu a avut remuşcări.


Impresionaţi de soarta Kassandrei, fostul mare internaţional Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana, au adoptat-o pe fetiţă. Ei au investit mulţi bani şi nopţi nedormite pentru tratamente şi operaţii. Până acum operaţiile au costat aproape 100.000 de euro, o mare parte din bani fiind împrumutată din bancă. Intervenţiile, spun medicii, vor dura până când fetiţa va ajunge la 18 ani.


Kassandra merită


Ultima operaţie a avut loc tocmai în Belgia. „Operaţia a durat şase ore, doamna doctor a spus că este foarte mulţumită de modul în care a decurs aceasta şi că se vindecă uşor. Kassandra are acum un aparat dentar fixat în gingii, prins în arcuri, care trebuie scos după aproximativ trei săptămâni. Atunci va urma a doua operaţie, tot la maxilar, după care Kassandra va putea să mănânce normal”, a spus Dana Rotariu, mama adoptivă a Kassandrei.
După ce două zile a fost ţinută la secţia de reanimare, iar ulterior a mai fost ţinută o săptămână în spital, Kassandra urmează să revină zilele acestea în Timişoara. „Facem paşi importanţi pentru sănătatea ei. Chiar dacă operaţiile sunt obositoare şi costisitoare, efortul merită”, a mai spus Dana Rotariu.

O zi de internare a Kassandrei la spital costă 1.800 de euro

Ajutor de la Ilie Năstase

„Eu am încercat să fac bine. Pe mine m-a interesat modul în care fetiţa se va recupera. Nu am văzut-o niciodată pe bunica Kassandrei, dar poveştile sunt cumplite. Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta. Mai urmează două operaţii dificile la maxilar, o operaţie la picior şi încă două la braţe”, a spus Iosif Rotariu. Pentru o singură zi de internare, familia Rotariu trebuie să achite 1.800 de euro. „Cred că o să depăşească 150.000 de euro toate operaţiile. Dar decocamdată am găsit ajutor din partea lui Ilie Năstase şi a lui Bogdan Enoiu”, a mai spus Iosif Rotariu.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite