Timişoreanul Ionel Pascotă, dublu campion naţional la motociclism în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend-ul trecut, pilotul bănăţean a cucerit titlul la categoria 600 centimetri cubi, după ce în prima jumătate a anului câştigase această distincţie şi la categoria superioară, de 1.000 cmc.

Etapa cu numărul cinci a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză pe Circuit, disputată în weekend-ul trecut la Most, în Cehia a fost pentru Ionel Pascotă, pilotul motoclubului Pascotă Racing Team Giroc, un nou motiv de bucurie, acesta adăugându-şi în palmares al doilea titlu de campion national la motociclism viteză pe circuit la clasa 600 cmc de pe anul 2010.

A fost o zi mare pentru mine, pentru echipă, pentru Timişoara, pentru Giroc, este extraordinar că am putut aduce şi acest titlu pus în joc. Mă bucur că noua mea echipă de la Giroc are rezultate din primul an în care am revenit la clubul meu, adică acasă”, a spus Ionel Pascotă pentru site-ul echipei, www.pascota-racing.ro.

Momentan, Ionel Pascotă, Campion Naţional pe anul 2010 la motociclism viteză, clasa 1000 cmc, respectiv clasa 600 cmc, se pregăteşte pentru Campionatul de Motociclism Viteză pe Aeroport ce se va disputa în acest week-end la Caransebeş, având ca şi obiectiv titlul de campion atât la clasa 600 cmc, cât şi clasa 1000 cmc.

Pascotă mai este angrenat şi în Campionatul Romanian Superbike, în care este lider cu 35 de puncte avans, şi Campionatul Europei de Est, la care obicetivul este obţinerea aceeluiaşi rezultat ca şi anul trecut, adică titlul de campion.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite