Ion Ţiriac la aniversarea Facultăţii de Sport din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cadrul Universităţii de Vest aniversează în acest week-end 50 de ani de la înfiinţare. În cadrul manifestărilor se vor organiza o serie de workshopuri.

Ion Ţiriac este invitatul special al manifestărilor la cinci decenii de la înfiinţarea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara. Fostul mare tenismen va veni la Timişoara, mâine, şi va vorbi studenţilor în Aula Magna a Universităţii, începând cu ora 11.30. Cu prilejul semicentenarului, reprezentanţii facultăţii vor organiza congresul internaţional „50 de ani de istorie în educaţie, performanţă şi cercetare”, care se va desfăşura de astăzi până duminică.

Ion Ţiriac este prima personalitatea care a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea sportului academic din Timişoara. Ţiriac, fost manager al unor mari tenismeni, printre care şi Boris Becker, va susţine o prelegere cu titlul „Marketingul sportiv în România. Sportivul de performanţă - managementul carierei”.

Congresul internaţional, la care vor participa invitaţi din Franţa, Republica Moldova, Belgia şi Italia, cuprinde o serie de workshopuri. „Posibilităţi de facilitare în terapia neuro-motorie”, „Sportul de performanţă în contextul socio-economic acutal. Educaţia fizică şi activităţile fizice extraşcolare” şi „Kinetoterapia - prezent şi perspective”, sunt câteva din titlurile lucrărilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite