Ion Mititelu aduce medalii pentru Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranul culturist reprezintă în continuare cu cinste urbea de pe Bega şi s-a întors cu o medalie de bronz de la Campionatul Naţional de Culturism – Masters, disputat în week-end-ul trecut la Zalău.

„Am fost singurul reprezentant al judeţului şi al oraşului, sunt mândru de asta, până la urmă. Am obţinut medalia de bronz. Lupta e mare, a scăzut numărul de practicanţi de perfoirmanţă al acestui sport, însă a crescut nivelul calitativ. Suntem aceeaşi de ani de zile, ne întâlnim cu plăcere, ne luptăm cu plăcere, câştigă acum unul, altă dată altul, dar suntem prieteni”, a spus Ion Mititelu.

O parte tintre participanţi au fost descalificaţi pentru folosirea unor substanţe interzise. „Au fost 50 de sportivi la competiţie, iar în categoria mea, la Masters, au fost şase, însă doar patru au ajuns în finală. Au fost probleme legate de dopaj, iar eu în ultimul timp nici sucuri nu am mai băut, ca să fiu sigur”, a declarat râzând sportivul timişorean.

Ion Mititelu, acum în vârstă de 53 de ani, participă la concursuri de culturism de mai bine de 26 de ani şi nu are de gând să se oprească, în ciuda faptului că are un loc de muncă şi se antrenează în timpul liber. „Pentru a pregăti acest concurs mi-am luat special concediu. Ca să mă încadrez în categorie, am scăzut în trei săptămâni de la 78 la 70 de kilograme. Urmează Campionatele Naţionale de Seniori, iar apoi Cupa României, competiţii la care sunt interesat să particip, pentru că am participat dintotdeauna”, a mai spus Mititelu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite