Ioan Ovidiu Sabău: "Le mulţumesc jucătorilor pentru atitudinea arătată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii antrenori au avut motive de mulţumire după "Poli" - CFR 1-1, Mandorlini pentru punctul obţinut, iar Sabău pentru jocul vizibil îmbunătăţit şi atitudinea pozitivă a elevilor săi.

"Moţul" consideră că arbitrul Augustus Constantin i-a dezavantajat echipa neacordând un penalty la Mansour în primul minut. "Prima repriză cred că a fost cea mai bună de când sunt la Timişoara. Un joc foarte dinamic, direct pe poartă, multe ocazii, penalty neacordat. Am arătat ca o echipă adevărată, care ştie să joace. A doua repriză am fost foarte nervoşi, am primit un gol uşor, însă consider că am controlat jocul. Nu am reuşit să marcăm decât un gol, consider meritat. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor şi le mulţumesc pentru felul în care s-au comportat astăzi", a spus antrenorul alb-violeţilor.

Acesta a criticat arbitrajul lui Augustus Constantin în stilu-i caracteristic, adică împăciuitor. "L-am întrebat de ce nu a dat 11 metri, dacă a fost. A mai fost şi în a doua repriză un henţ. Dar asta e, nu poţi să acuzi, să te gândeşti că a făcut-o intenţionat. Depindem foarte mult şi de lipsa de atenţie din partea arbitrilor. Se întâmplă şi astfel de lucruri, dar nu pot să spun că au făcut-o intenţionat", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

"Mai sunt şanse la titlu, se poate întâmpla orice. Suntem la şase puncte în spate, orice pas greşit poate fi speculat. Mi-a plăcut starea de spirit a echipei, mergem să gâştigăm în Ghencea", a mai spus Neluţu Sabău.

Oaspeţi mulţumiţi de rezultat

Antrenorul oaspeţilor s-a declarat mulţumit de punctul obţinut. "Rămâne rezultatul, nu mai contează ce-a fost. Am comis câteva greşeli, dar am întâlnit o echipă puternică şi rămânem mulţumiţi cu punctul obţinut. Norocul ţine cu cei puternici. Felicit Poli, au făcut un meci mare, însă noi am condus până în ultimul minut", a spus Andrea Mandorlini la finalul partidei.

Tehnicianul italian de la CFR Cluj nu consideră că echipa se poate considera deja câştigătoarea titlului. "Nu am pierdut, chiar şi în inferioritate numerică, fără portar, echipa a arătat mare caracter. Suntem cu un meci mai aproape de finală, însă nu a fost o partidă decisivă", a mai spus Mandorlini.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite