Ioan Mera: "2009 în tricoul lui Poli a fost cel mai bun an de când joc fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul fundaş de la "Poli" Timişoara, a jucat anul trecut şi pentru evitarea retrogradării, fiind împrumutat la Gloria Buzău, însă şi pe mari stadioane ale europei, ca "Amsterdam ArenA" sau "Constant van den Stock".

Dintre cele 13 meciuri oficiale jucate de Mera în tricoul alb-violet în prima parte a sezonului, nu mai puţin de cinci au fost în faza grupelor din Liga Europa, toate ca integralist. „2009 a fost cel mai bun an de când m-am apucat de fotbal. Au fost nişte realizări personale speciale, sincer nici nu mă aşteptam să joc în grupele Liga Europa. Însă fiecare jucător îşi are şansa şi trebuie să profite de ea în momentul în care antrenorul îl trimite în teren”, a spus fundaşul central pentru site-ul oficial al grupării bănăţene.

Pe lângă lucrurile bune, tânărul jucător îşi asumă şi greşelile. „Cel mai bun joc al meu cred că a fost cel de la Amsterdam. Am scos un egal contra unei formaţii mari a Europei, cum este Ajax. Ne-am apărat bine şi am scos un rezultat de răsunet. Cel mai slab? Fireşte, cel de la Galaţi. Nu vreau să mai trăiesc vreodată aşa ceva. Nici nu ştiu ce s-a întâmplat atunci”, a povestit Ioan Mera.

Cu toate realizările din prima parte a sezonului, fundaşul ştie că nu are asigurat locul de titular. „Eu personal doresc să rămân la echipă, să-l conving pe domnul Sabău că merit să rămân aici. Nu îmi mai doresc să fiu împrumutat. Cel mai frumos lucru este să joci pentru Timişoara! Cred că în acest an avem cele mai mari şanse să fim campioni. Trebuie să începem bine returul, să câştigăm partidele din start apoi, cu sprijinul publicului, să rămânem în frunte. Mi-aş dori să ieşim campioni, să sărbătorim pe străzi cu suporterii, ar fi ceva extraordinar”, a mărturisit Mera.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite