Investiţii de peste 4 milioane de euro şi noi locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Timişoara s-au deschis porţile Eurorent Airport şi a celui de al doilea depozit logistic operat de Cargo-Partner România. Investiţiile făcute până în prezent sunt de peste 4 milioane de euro. Deschiderea noului depozit a creat pentru început 20 de locuri de muncă.

Dezvoltatorul imobiliar Eurorent s-a pliat perfect pe cerinţele partenerilor de afaceri oferindu-le posibilitatea să-şi desfăşoare activitatea având acces direct la cea mai modernă şi rapidă infrastructura a urbei noastre - soşeaua de centură, vecinătatea unui aeroport internaţional şi a Vămii Timişoara.

Cargo-Partner Expediţii SRL a fost iniţiatorul acestui proiect. Dezvolarea sa extrem de rapidă în ceea ce priveşte serviciile de depozitare şi logistică special orientate către sectorul marilor companii producătoare din domeniul automotive, pentru care operează lunar zeci de mii de paleţi cu mărfuri, precum şi cerinţele continue din partea clienţilor de extindere a spaţiilor de cross-docking şi depozitare au stat la baza investiţiei într-un nou şi modern depozit logistic, cu o suprafaţă de 6000 metri pătraţi pentru început.

Viitorul apropiat presupune pentru Cargo-Partner spaţii cu temperatură controlată, incinte speciale pentru păstrarea şi manipularea mărfurilor cu clasa ADR, antrepozitarea vamală.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite