Timişoara: Investiţii colosale care scapă bănăţenii de şomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Investiţii colosale care scapă bănăţenii de şomaj
Timişoara: Investiţii colosale care scapă bănăţenii de şomaj

Marii investitori din Banat, pe care recesiunea nu i-a alungat de pe piaţă, se pregătesc să se extindă şi anunţă angajări masive.

Citeşte şi:

Unul din cei mai mari jucători din industria automotive, Continental Automotive Products Timişoara, a înregistrat o creştere a productivităţii şi profituri majore în 2009, datorită contractelor cu companii precum Dacia, Renaul sau Fiat. După ce a primit autorizaţie de mediu, fabrica a anunţat că investeşte în Timişoara 50 de milioane de euro şi plănuieşte să angajeze 200 de oameni, până în 2010. „Continental AP vrea să fie un factor cheie în industria automotive şi continuă să investească şi în viaţa socio-culturală a României”, a declarat Thierry Wipff, directorul general al fabricii Continental Automotive Products Timişoara.

Potrivit acestuia, în cadrul celei mai mari fabrici de anvelope din Banat, în 2009, costurile nu au fost reduse, astfel că nu au fost tăiate nici salariile, nici cheltuielile pentru pregătirea personalului. În continuă expansiune se află şi cel mai mare centru comercial de tip mall din provincie, care a investit 60 de milioane de euro în dublarea suprafeţei. În noul Iulius Mall va fi amplasat şi hipermarketul Auchan, care angajează 350 de oameni.

Citeşte care sunt cele mai mari investiţii din Banat, mâine în Adevărul de Seară şi pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite