Timişoara: Învăţătoarea bolnavă de gripă porcină a fost externată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Învăţătoarea bolnavă de gripă porcină a fost externată
Timişoara: Învăţătoarea bolnavă de gripă porcină a fost externată

Psihopedagogul Ana Maria Ghenadi, femeia care preda la Şcoala Generală numărul 7 şi care s-a îmbolnăvit de gripă nouă, a fost externată.

Învăţătoarea a stat în Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş”  o săptămână şi a fost supusă tratamentului pentru gripa nouă. Bolnava a fost izolată înt-un compartiment separat al spitalului şi a fost mereu supravegheată de medici. „Femeia a fost externată aseară pentru că e vindecată”, a spus Dorin Vancea, managerul Spitalului „Victor Babeş”. Medicii spun că în urma tratamentului cu Tamiflu pentru perioada de şapte zile, învăţătoarea s-a simţit foarte bine. „Tratamenul a dat rezultate şi starea pacientei este bună”, a continuat Dorin Vancea.

La Spitalul „Victor Babeş” mai sunt internaţi patru elevi de la Şcoala Generală numărul 7. La doi dintre copii, boala a fost confirmată de analizele care li s-au făcut. Ceilalţi doi sunt internaţi datorită faprului că, în momentul în care s-au prezentat la spital, prezentau simptomele gripei noi şi intraseră în contact cu copiii cărora li s-a confirmat boala.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa: Bulgarul suspect că s-ar fi îmbolnăvit de gripă porcină a mai adus cu el în ţară 400 de oameni

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite