Obiectele cu brand "Moş Nicolae" pot fi cumpărate doar de pe străzile dosite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a emis 500 de autorizaţii pentru vânzarea beţelor şi a produselor pentru ziua de Moş Nicolae. Comercianţii au însă interzis la comercializare în Piaţa Operei, Piaţa Unirii şi Libertăţii.

De mâine şi până în 6 decembrie comercianţii de suveniruri pentru Moş Nicolae au liber la vânzări. Autorizaţiile de comercializare au fost emise în perioada 2-26 noiembrie şi s-au arătat interesaţi aproape 500 de comercianţi.

Acesta este primul an în care vânzătorii de suveniruri nu au voie să vândă produsele în Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii-strada Alba Iulia, Piaţa Unirii. „S-a luat această decizie pentru că vor începe în centru manifestările dedicate Revoluţiei şi începe şi Târgul de Crăciun”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Lăcrămioara Condea.

Târgul de Crăciun din acest an se deschide din 4 decembrie până în 11 ianuarie. În această perioadă târgul va fi închis în 17 şi 18 decembrie, când este zi de doliu. O noutate a acestui an o reprezintă prezenţa unor vânzători de produse din Ungaria şi Austria.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite