Întăriri la Poli Timişoara pentru câştigarea titlului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Poli Timişoara i-a prezentat oficial pe ultimii patru jucători transferaţi pentru a întări echipa în vederea returului campionatului. Poli va juca sâmbăta viitoare contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

În prezenţa preşedintelui Gheorghe Chivorchian, au primit oficial tricourile alb-violete, estonianul Sergej Lepmets, sârbul Nikola Ignjatijevici, fostul stelist Sorin Ghionea şi tânărul Andrei Zăgrean. „Am vrut să întărim echipa cu aceşti jucători. Am avut probleme în special în apărare, pentru că primeam coluri multe. Acum prezentăm patru jucători, dar important o să fie ce arătăm pe teren. De noi depinde cum vom termina campionatul”, a declarat Duşan Uhrin jr.

Sorin Ghionea a fost adus de la FC Rostov, din Rusia. Acesta a jucat şase sezoane pentru Steaua, a strâns 15 meciuri în naţională şi are 30 de participări în cupele europene. „Sunt fericit că am vent la Timişoara. Am găsit o atmosferă extraordinară în vestiar. Doresc să câştig campionatul, ar fi pentru prima dată cu o altă echipă în afara Stelei. Putem reuşi cu multă seriozitate, sacrificii şi noroc”, a declarat Sorin Ghionea.

Fundaşul de bandă stângă Nikola Ignjaijevici a fost împrumutat de la Steaua Roşie Belgrad. „Am găsit aici un club bine organizat. Sunt dornici numai de succese şi victorii. Am venit cu gândul să câştig campionatul”, a spus Ignjatijevici.

Pătraş, translator de limbă rusă

Estonianul Sergej Lepmets a fost achiziţionat de la Levadia Talin pentru a aduce concurenţă pe postul de portar, dar şi în eventualitatea în care Pantilimon sau Taborda se accidentează sau sunt suspendaţi. Translatorul de limbă rusă a fost basarabeanul Artur Pătraş. „Sunt foarte bucuros că am ajuns la Poli. Îmi place echipa. Toţi colegii m-au primit bine. Cred că o să reuşim împreună să câştigăm titlul. Lucrăm foarte mult pentru asta”, a declarat Lepmets.

Atacantul Andrei Zegrean a jucat la Internaţional Curtea de Argeş şi a venit la Poli din postură de jucător liber. „E un grup profesionist care ştie ce vrea aici. Ne aşteaptă un război lung. Dar ne-am înhămat la muncă şi sper să reuşim să facem un oraş fericit”, a afirmat Adrian Zegrean.

Campania de transferuri mei este deschisă şi mai pot apărea surprize, având în vedere că se mai pot fi făcute achiziţii cu 48 de ore înainte de reluarea campionatului. „Cred că e încheiată campania de transferuri pentru noi. Mai avem un meci amical şi apoi vom vedea cine mai pleacă şi cine mai vine”, a mai spus Uhrin jr.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite