Întâlnirea suporterilor "viola" cu noul primar al Timișoarei, Nicolae Robu: “Nu acceptăm să continuăm cu Marian Iancu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu trebuie să renunțe la Marian Iancu, cel care l-a sprijinit în campania electorală
Nicolae Robu trebuie să renunțe la Marian Iancu, cel care l-a sprijinit în campania electorală

Primarul ales al Timișoarei, Nicolae Robu, a dat curs invitației Asociației Druckeria de a participa la o discuție informală legată de situația actuală a fotbalului timișorean.

Au fost puse pe tapet mai multe variante de ieșire din situația catastrofală în care a fost adusă echipa de fotbal Politehnica Timișoara. Toate soluțiile expuse de suporteri exclud actuala conducere a clubului. Astfel, Nicolae Robu este obligat să renunțe la Marian Iancu, chiar dacă acesta l-a susținut deschis în campania electorală.

“În mod sigur noi nu mai acceptăm să colaborăm cu Marian Iancu. Toate variantele îl exclud pe acesta. S-a discutat și despre posibilitatea înființării unei noi echipe, care să o ia de la zero, din ligile inferioare”
, a spus Emanuel Cernescu, unul din liderii Druckeria.

Alături de salvarea și restructurarea echipei, s-a pus și problema aducerii stadionului „Dan Păltinișanu” la standarde de actualitate.

“Probabil că acum ar fi cel mai potrivit moment pentru o asemenea investiție, întrucât echipa a fost adusă în situația de a nu putea emite pretenții de performanță în viitorul apropiat decât cu eforturi poate prea mari. Am avut multe puncte comune. Ceea ce ne bucură este preocuparea reală a domnului Robu pentru subiectul Poli. Sperăm că lucrurile se vor mișca suficient de repede, astfel încât continuitatea clubului să fie asigurată, iar echipa să revină acolo unde îi este locul”, a mai declarat Emanuel Cernescu.

Nicolae Robu le-a spus fanilor alb-violeți că este preocupat de viitorul echipei de fotbal, dar mai multe lucruri se vor lămuri sau concretiza după învestirea oficială la Prămăria Timișoara, ce va avea loc în săptămânile viitoare.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite