Inspectorii de la OPC au găsit produse expirate într-un restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produse expirate într-un restaurant din Timişoara
Produse expirate într-un restaurant din Timişoara

Patronul restaurantului din Timişoara a fost amendat cu 20.000 de lei. Un alt patron de magazin a fost sancţionat pentru că vindea ulei fără documente de provenienţă

Ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreuna cu inspectori din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului şi comisari ai Gărzii Financiare Timiş au descins în mai multe restaurante şi magazine de alimente din Timişoara, unde au găsit numeroase nereguli.

Patronul unui restaurant a fost amendat cu 20.000 de lei pentru comercializarea de produse expirate. Tot cu 20.000 de lei a fost sancţionat un alt administrator, pentru expunerea spre comercializare a 180 litri de ulei rafinat, fără documente de provenienţă.

Un al trelea proprietar a primit o amndă de 5.000 de lei pentru că nu şi-a informat corect consumatorii cu privire la produsele expuse spre comercializare.

Totalul amenzilor aplicate se ridică la 51.000 de lei. Poliţiştii spun că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare atât în Timişoara, cât şi în celelalte localităti din judeţ. Acesta au ca scop prevenirea combaterii evaziunii fiscale în domeniul unitatilor de alimentaţie publică.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite