Înotătorii timişoreni au câştigat 14 premii la ultimul concurs internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia s-a desfăşurat la Reşiţa într-un bazin olimpic de 50 de metri cu opt culoare. Au participat 93 de inotători, afiliaţi la 14 cluburi din România şi Ungaria, iar cel mai vârstnic participant are 91 de ani.

Mişcarea de înot masters implică adulţi care practică acest sport ca amatori, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 25-29, 30-34, 35-39 şi nu numai, cu categorii de cinci ani, ultima categorie incluzând orice vârstă peste 100 de ani. Echipa Clubului de Inot masters a fost formată din cinci inotători, cu vârstele cuprinse între 30 şi 54 de ani.

În cadrul echipei Clubului de Înot Masters Timişoara, cel mai activ sportiv a fost Daniel Popescu Rancezi, care pe parcursul concursului a participat la patru probe individuale, obţinând tot atâtea locuri pe podium. Cea mai valoroasă performanţă a fost realizată de Marcel Răsădean la proba de 100 m etrispate (1:12,29). "Concursurile îţi transmit un imbold pentru a te ţine de antrenamente", a spus Rancezi.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite