Handbaliştii de la Poli au luat bătaie de la moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au pierdut la Suceava, 26-32, şi se află pe locul nou în Liga Naţională după zece meciuri jucate. Diferenţa a fost făcută de maturitatea superioară a echipei moldave.

Pe parcursul primei reprize şi până spre mijlocul celei de-a doua, Politehnica s-a ţinut aproape de formaţia gazdă, însă după aceea, trupa condusă de actualul selecţioner al reprezentativei de seniori, Petru Ghervan, a pus mai multă presiune pe adversar şi a scăpat în câştigătoare. Şimicu a fost marcat strict şi de această dată, iar ceilalţi jucători de la linia de 9 metri au găsit prea rar şi prea târziu soluţiile de finalizare.

Din jocul de la Suceava au lipsit extrema stânga Adrian Cristescu din cauza unei afecţiuni mai vechi la genunchi şi interul dreapta Gorijan Spahic, lăsat acasă pentru a putea face loc celorlalţi trei extracomunitari, Mirkovic, Andrijasevic şi Corlija. În aceste condiţii, Bucovina s-a impus fără mari probleme, pe final de meci, chiar dacă atunci interii timişoreni s-au “trezit” şi au punctat de câteva ori. Principalul marcator al bănăţenilor a fost Nagy, cu 14 goluri, urmat de Andrijasevic cu 4 goluri.

În etapa intermediară de miercuri, sala "Constantin Jude" din Timişoara va găzdui derby-ul Banatului, între Politehnica Timişoara şi UCM Reşiţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite