Înfrângere pentru BCM Elba Timişoara: meciul decisiv se joacă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Leii din Banat" au pierdut al patrulea meci din sferturile de finală ale play-off-ului Diviziei A de baschet masculin, cu CSU Sibiu, rezultat final 74-78, iar scorul general a devenit 2-2.

Ieri, timişorenilor le-a mers de minune cea mai bună armă a lor, aruncarea de trei puncte. Astăzi, procentajul de reuşită a fost infim, iar asta i-a costat pe alb-violeţi. Cu o sală arhiplină încurajându-i frenetic, bănăţenii au punctat primii pe tabelă, însă CSU Sibiu a preluat iniţiativa şi a condus în majoritatea timpului primei reprize.

Scenariul de ieri, când Velickovici a adus victoria pentru BCM Elba în ultimele secunde, s-a repetat şi astăzi, însă la momentul nepotrivit. Cu un coş de două puncte plus o aruncare liberă transformată, Uros Velickovici a adus gazdele în avantaj în ultimele secunde ale primei jumătăţi din meci, 43-41.

Sfertul al treilea a fost unul excelent pentru timişoreni, care cu 10 minute rămase de jucat aveau un avantaj de opt puncte. Ultima parte a meciului a fost însă una de coşmar pentru elevii lui Dragan Petricevici, care nu au reuşit să îşi treacă în cont decât 10 puncte, iar Sibiul a câştigat cu 78-74. Cel mai bun jucător al oaspeţilor a fost Terrance Robertson, cu 19 puncte, în timp ce de la BCM Elba s-au remarcat Rade Dzambici şi Nenad Markovici cu 17, respectiv 16 puncte.

Unul dintre jucătorii de bază ai echipei timişorene, Milos Pesici, s-a ales cu capul spart după o căzătură în sfertul trei, absenţa sa din teren cântărind mult în jocul gazdelor. De asemenea, prezenţa sârbului este pusă sub semnul întrebării şi pentru meciul decisiv, programat sâmbătă, la Sibiu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite