Înfrângere usturătoare pentru BCM Elba Timişoara: 63-86 pe teren propriu cu "U" Mobitelco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii au clacat în cel de-al treilea meci din semifinalele play-off-ului Diviziei A, fiind învinşi la 23 de puncte diferenţă de ardelenii care au terminat sezonul regulat pe locul întâi în clasament.

Doar primul sfert al partidei din sala "Constantin Jude" a fost cu adevărat echilibrat şi s-a încheiat cu scorul de 22-22. După acee prime zece minute, timişorenii au început să marcheze tot mai puţin, ajungând ca în ultimu sfert să reuşească doar nouă puncte, faţă de cele 20 ale oaspeţilor. Scor final 63-86 şi meciul de mâine (ora 18:00) devine decisiv, cel puţin pentru "Leii din Banat", pentru că dacă ardelenii câştigă, se califică în finală. BCM Elba trebuie să învingă pe pentru a duce semifinala către meciul decisiv, care se va disputa la Cluj.

"Clujul a câştigat pentru că are o bancă mai lungă şi pentru că, probabil, au avut 10 jucători la antrenament în această săptămână, pe când noi nu. Velickovici şi Tudosă abia astăzi au luat contact cu mingea, după aproape o săptămână de pauză din cauza accidentărilor", a spus Dragan Petricevici la finalul partidei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite