Indicatorul „Oprirea interzisă” rămâne o problemă pentru conducătorii auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul acţiuniunilor făcute de Poliția Locală Timișoara au fost aplicate un număr de 199 sancţiuni, în valoare de 45.310 lei.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie şi ai Biroului Ridicări Auto şi Abandonate au efectuat, în ultima săptămână a lunii aprilie 2012, noi acţiuni de verificare a modului în care se respectă legislaţia în vigoare aflată în competenţa Poliţiei Locale referitoare la circulaţia, oprirea, staţionarea şi parcarea pe raza municipiului Timişoara.

În cadrul acţiuniunilor au fost aplicate un număr de 199 sancţiuni, în valoare de 45.310 lei. 151 sancţiuni au fost aplicate pentru oprire sau staţionare, din care 20 pentru oprirea/staţionarea în staţiile RATT,  cinci pentru oprirea/staţionarea pe trecerea de pietoni,  126 pentru oprirea/staţionarea în raza de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă“, trei sancţiuni pentru traversare neregulamentară la trecerea de pietoni, câte o sancţiune pentru conducătorii de moped neechipaţi conform legii, pentru circulaţia cu căruţă.

Au mai fost două sancţiuni pentru pătrunderea pe străzi cu acces interzis, șapte sancţiuni pentru nerespecatrea restricţiilor privind tonajul pe anumite sectoare de drum. De asemenea, polițiștii au aplicat 14 amenzi în valoare de 6.800 lei pentru oprire/staţionare pe locuri rezervate persoanelor cu handicap  şi pentru oprire/staţionare pe spaţiul verde.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite