GALERIE FOTO Inconştienţă! Muncitorii de la E-on Gaz fumează în timp ce repară o ţeavă de gaz UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cititor ADS Timişoara a trimis redacţiei imagini surprinzătoare cu o echipă de muncitori ce a pus în pericol viaţa locatarilor dintr-un bloc întreg.

Sub pretextul unei ţevi fisurate de gaz, o echipă de muncitori a intervenit în toiul nopţii pentru a remedia defecţiunea. Singura problemă care i-a pus pe jar pe toţi locatarii a fost că muncitorii s-au apucat de fumat chiar în timp ce remediau problema la ţeava de gaz.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image

"Gălăgie infernală, utilaje, un grup de muncitori mai gălăgioşi decât utilajele se aude din zona blocului în care locuiesc. Pe strada Teatrului din Timişoara a sosit o echipa <<veselă>> şi dornică de muncă şi au început să lucreze de zor la o conductă de gaz. Ei spun că este o problemă pe reţea şi nu au de ales şi nu le face plăcere", spune cititorul ADS Timişoara.

Ba mai mult de atât, muncitorii le-au spus direct locatarilor nervoşi ce riscă: "Ce vreţi, să sară blocul in aer?". Compania E.ON Gaz va reveni cu un punct de vedere.

"Aceste lucrări au fost executate pe timp de noapte pentru evitarea perturbării traficului rutier şi au fost realizate în condiţii de siguranţă, cu respectarea termenelor agreate cu autorităţile locale. Precizăm că persoana la care faceţi referire nu este angajatul E.ON Gaz Distribuţie. Compania noastră va cerceta împrejurările în care s-a produs situaţia semnalată de către dumneavoastră, pentru a fi evitate pe viitor cazuri similare", au spus reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst : REAL STORY În România se moare şi din cauza ciclului menstrual

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite