Panică pe aeroportul din Florenţa: patru pasageri ai unei curse de la Timişoara au fost răniţi, după o evacuare de urgenţă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru pasageri ai unui zbor pe ruta Florenţa - Timişoara au fost răniţi pe aeroportul din oraşul italian după ce aeronava a fost evacuată din cauza alertei de incendiu.

UPDATE ORA 17.00 Celor 40 de pasageri ai cursei ratate li se oferă cazare gratuită până miercuri în Italia. Compania le oferă mâine un transport cu autocarul Florenza - Bologna, de unde pot veni cu o cursă la Timişoara. Şi miercuri, există cursa Bologna - Timişoara, potrivit oficialilor companiei Carpatair.

UPDATE ORA 16.45
Un comunicat emis în urmă cu câteva minute de compania Carpatair anunţă că incidentul nu s-a soldat cu victime. De asemenea, compania anunţă că a fost vorba de un mesaj fals de alarmă, declanşat pe timpul rulajului către pista de decolare pe Aeroportul din Florenţa, în jurul orei 11.40 ora Italiei. „Pentru evitarea oricărui risc, echipajul a încetat imediat rulajul, a declanşat sistemele de stingere a incendiului şi a evacuat aeronava. Niciunul din pasageri nu a avut de suferit“, spun reprezentanţii Carpatair.

UPDATE ORA 16.40 Momente de panică la bordul unui avion Carpatair, din cauza unui incendiu izbucnit la una din motoare. Aeronava a fost evacuată, iar în timpul salvării, patru persoane au fost rănite. Trei persoane au fracturi la nivelul picioarelor, în timp ce unul a suferit leziuni la coloana vertebrală. În avionul care trebuia să ajungă de la Florenţa, la Timişoara se aflau 45 de pasageri.

ORA 16.32
  Avionul companiei Carpatair trebuia să ajungă la ora 14.25 pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" Timişoara. "Cursa a fost anulată din cauza unor probleme tehnice. Noi nu primim alte amănunte, nu ştim alte amănunte. Cei care primesc informări sunt cei de la compania aeriană, iar în acest cay este vorba de Carpatair", a declarat Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt la Aeroportul din Timişoara. 

Patru pasageri ai unui zbor pe ruta Florenţa - Timoşoara au fost răniţi pe aeroportul din oraşul italian după ce aeronava a fost evacuată din cauza alertei de incendiu, informează rtv.net.

Conform rtv.net, oamenii au suferit contuzii uşoare.

Revenim cu amănunte

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite