Incendiu la un renumit club din centrul Timişoarei. Principalul suspect: un şobolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subsolul cunoscutului club D’Arc din Piaţa Unirii a fost cuprins de flăcări. Pompierii susţin că incendiul a izbucnit în urma unui scurt circuit. Intervenţia acestora a făcut ca focul să nu se propage.

Pompierii au ajuns în Piaţa Unirii cu două autospeciale pentru a stinge focul izbucnit în subsolul de la D’ Arc, unul din cele mai renumite cluburi din oraş. Pompierii au intervenit rapid şi au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să se propage. „A fost destul de dificil, pentru că în subsol nu era nicio sursă de luminiă. Vizibilitatea a fost zero. Putea să fie pericol mare dacă incendiul s-ar fi extins şi la alte clădiri. Am stins flacăra destul de repede”, a declarat Codruţ Brânduşan, locotenent de la ISU Banat.



Vezi galerie foto de la intervenţia pompierilor

image

Ipoteza rozătoarelor

Primele ipoteze ale pompierilor este un scurt circuit electric. „Când am ajuns nou jos au bubuit două frigidere mari. Nu putem spune încă ce stricăciuni sunt pentru că nu se vede nimic”, a mai spus Brânduşan. Caius Merşa , patronul clubului D’Arc crede că incendiul s-a produs din cauza rozătoarelor. „Probabil că a fost vorba de un scurt circuit din cauza şobolanilor. Avem multe probleme cu ei în această clădire. Aşteptăm să stabilească ancheta pompierilor”, a spus Merşa.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite