Două incendii puternice la Timișoara în sărbătoarea Paștelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu s-a produs, în această noapte, într-un bloc din Timișoara. Focul s-a aprins într-un apartament aflat la mansarda unui bloc din Calea Șagului

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.30, când oamenii din cartier se pregăteau să plece la biserică, pentru slujba de Înviere. Aceștia au observat fum la mansarda blocului de pe strada Filateliei nr.4 și au alarmat pompierii. Toți locatarii din bloc au fost evacuați din cauza incendiului care a izbucnit. Pompierii au sosit la fața locului și au încercat să stingă flăcările. Având în vedere că mansarda era din lemn, acesta a ars în totatalitate, pompierii reușind doar să împiedice propagarea focului. Pompierii de la ISU Banat au deschis o anchetă.

Pompierii au avut de lucru și în această dimineață. Aceșia au fost nevoiți să stingă un incendiu la o casă de pe strada Islaz. "Incendiul din această dimineață s-a datorat unei lumânări aprinse. A ars o încăpere, cu toate bunurile oamenilor. Cât despre incendiul de aseară, de pe strada Filateliei, s-a datorat unui scurtcircuit la instalația electrică", au declarat pompierii de la ISU Banat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite