Incendiu de amploare la Moşniţa Veche: tone de paie au ars ore în şir până să se facă scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii exclud posibilitatea unei mâini criminale, de vină pentru incendiul violent fiind furtuna care s-a abătut asupra judeţului. Tone de paie au ars ore în şir. Cinci autospeciale şi zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările mai multe ore. Din tonele de paie, doar câteva kilograme au fost salvate. Fumul gros a acoperit întreaga comună.

Incendiul a pornit cu câteva zeci de minute înainte de miezul nopţii şi a durat până în zori.Rând pe rând, cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" au intervenit în zonă pentru a pune capăt infernului, mai ales că flăcările riscau să se extindă şi la locuinţele din imediata apropiere. Localnicii au ajutat cum au putut, de la găleţi cu apă la saci de nisip.

Lupta pompierilor cu focul a fost îngreunată de vântul puternic, astfel că doar în zori incendiul a fost stins.

image

"Incendiul a pornit de la furtună. Putea să ne ardă casa dacă nu veneau pompierii. Mai tot fânul a ars. Chiar dacă a fost fum mult, noi nu am plecat. Nu puteam să mă ascund şi să mă gândesc că îmi arde şi mie casa. Nu ai cum să te lupţi de la egal la egal cu natura", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, Angelica Floare, localnică.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA INCENDIU!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite