Un bloc din Timișoara a luat foc. Zeci de locatari au fost evacuați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de timișoreni au fost evacuați în această seară, după ce un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc. Pompierii s-au deplasat la fața locului, însă n-au putut acționa până când n-au fost întrerupte gazul și electricitate.

UPDATE 23.05 Potrivit România TV, incendiul a izbucnit din cauza unui cablu electric aflat sub tensiune. Pompierii au trebuit să aștepte mai bine de jumătate de oră pentru ca cei de la Electrica să sosească la fața locului și să oprească alimentarea cu energie electrică.

UPDATE 22.40 Potrivit pompierilor, un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc de locuinţe din Timişoara, pe strada Mureş, incendiul fiind stins la scurt timp de la începutul intervenţiei pompierilor, transmite Mediafax.

Câteva zeci de persoane, locatari ai imobilului, au simţit miros de fum şi au ieşit în faţa blocului pentru a urmări de la distanţă intervenţia pompierilor.

Pompierii urmează să identifice care sunt cauzele producerii acestui incendiu în urma căruia nicio persoană nu a avut de suferit.

Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele ar putea fi destul de mari.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite