Încă o săptămână plină de surprize la Serbarea Crăciunului de la CRAFT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor fi cei mai răsfăţaţi la Serbarea Crăciunului
Copiii vor fi cei mai răsfăţaţi la Serbarea Crăciunului

Expoziţia de sărbători organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara la Centrul Regional de Afaceri continuă şi în această săptămână. Începând de astăzi, Serbarea Crăciunului este deschisă tuturor timişorenilor care vor să-şi finalizaze cumpărăturile de iarnă.

Până în 20 decembrie, la CRAFT totul este vesel şi plin de culoare. Dacă în prima etapă a expoziţiei, comercianţii au fost numeroşi şi gama de produse a fost variată, în această a doua parte, totul este dublat de bucuria apropierii sărbătorilor. Decoraţiuni de brad, Moşi Crăciun, îmbrăcăminte de iarnă si bineînţeles dulciuri şi colindători, toate vor face ca atmosfera de la Serbarea Crăciunului să fie cea mai plăcută pentru a face cumpărăturile de Crăciun alături de cei dragi.

De astăzi, colindele şi cadourile vor fi la ordinea zilei, iar vizitatorii sunt aşteptaţi, duminică, 20 decembrie să participe la marea tombolă, când Moş Crăciun va avea grijă facă surprize plăcute timişorenilor. Expoziţia este deschisă în fiecare zi, de la 10.00 şi 20.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite