Impresarul lui Torje se judecă cu ADP-ul care i-a sechestrat maşina defectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristea Opria cere să i se plătească daune pentru că i s-a reţinut maşina firmei
Cristea Opria cere să i se plătească daune pentru că i s-a reţinut maşina firmei

Maşina defectă lui Cristea Opria este sechestrată de zece zile de către cei de la Administrarea Domeniului Public. Impresarul a prezentat documente prin care dovedeşte că maşina a fost parcată pe loc interzis din cauza unor probleme tehnice.

Agentul fotbaliştilor Gabriel Torje şi Cristian Daminuţă, Cristea Opria, are probleme cu cei de la ADP. El se plânge că maşina, un Mercedes ML, este sechestrată de mai bine de zece zile, după ce a fost nevoit să o parcheze pe loc interzis din cauza unor probleme tehnice. „Mergeam cu maşina şi s-a oprit. Am fugit până la birou să îi chem pe cei de la reprezentanţă, iar când m-am întors nu mai era maşina”, a declarat Cristea Opria.

Cei de la ADP au ridicat imediat maşina parcată ilegal şi l-au dus în depozitul lor din Calea Şagului. Impresarul a ajuns acolo cu mecanicii de la reprezentanţă, veniţi de la Arad cu tot cu o platformă mobilă, cu gândul să îşi recupereze maşina defectă.
„Am făcut dovada că maşina nu porneşte. Are o problemă la partea electrică. Cei de la poliţie au văzut şi au înţeles şi mi-au dat doar un avertisment. Au trecut în procesul verbal că maşina nu funcţionează”, a mai spus Opria. Cei de la ADP l-au înştiinţat însă pe Opria că îşi poate lua maşina doar după ce achită amenda de aproape 600 de lei.

Opria cere daune

Cristea Opria i-a dat în judecată pe cei de la Adiministrarea Domeniului Public, cerând să i se plătească daune materiale, pentru că automobilul reţinut este maşina firmei. „De zece zile nu mai pot folosi maşina cu care îmi desfăşor activitatea la firmă. Am făcut plângere penală împotriva celor de la ADP. Dacă nu era maşina stricată plăteam amenda. Dar acum aştept să decidă instanţa. Eu am plătit 15 milioane firmei de tractare din Arad să vină să ia maşina”, a mai spus Cristea Opria.


Plăteşti amenda apoi te judeci în instanţă


Cei de la ADP susţin că Opria nu îşi poate ridica maşina decât după ce plăteşte amenda. Apoi îşi poate recupera banii prin instanţă. „Dacă a fost dispusă ridicarea pe baza unui proces verbal, trebuie să plătească taxa de recuperare a maşinii. Poate să meargă în instanţă, iar dacă are dreptate îşi poate lua maşina fără să plătească”, a spus Ionel Ursu, şeful Telpark.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite