Ferrari vine la Timişoara şi îi tentează pe doritorii de bijuterii pe patru roţi cu reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ferrari 599 GTB si Ferrari 430 Spider sunt doar două dintre bijuteriile cu care timişorenii îşi vor putea clăti ochii la Timişoara, într-un show aparte. În cazul în care îşi permit autoturismul, viitorii clienţi pot să ştie că se oferă şi reduceri.

Timp de trei zile, iubitorii de Ferrari din oraşul de pe Bega vor putea admira Ferrari 599 GTB şi Ferrari 430 Spider în cadrul celei de-a doua ediţii a Automotive Business Show. Automotive Business Show este un târg complet de mijloace şi servicii pentru transportul cu motorul la care participă producători, importatori şi pasionaţi ai domeniului auto.

În timp ce Ferrari 599 FTB este o maşină super puternică şi sofisticată, F430 Spider este o maşină aerodinamică din lunga linie de roadster-e sport cu motorizare V8 inspirată din Formula 1. Echipată cu un motor cu distribuţie, Spider-ul ajunge la o viteză maximă reală de 312 Km/h. În numai 4,1 secunde atinge 100 km/h. Astfel, este un model unic care combină performanţa extremă şi plăcerea de a conduce o maşină decapotabilă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite