UPDATE Ilie Năstase înjură şi ameninţă în plin centrul Timişoarei: "Îţi sparg faţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismenul Ilie Năstase şi-a pierdut controlul în centrul Timişoarei, atunci când o jurnalistă a început să-l filmeze şi să-l întrebe ce face în oraş. Fostul mare tenismen a înjurat-o pe ziaristă şi a ameninţat-o "că-i sparge faţa".

UPDATE: Contactat de „Adevărul de Seară”, Ilie Năstase a declarat că în ultimele 10 zile a fost la Paris, iar incidentul de la Timişoara a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, când a ieşit de la un restaurant şi ziarista l-a agasat. „Am ieşit de la un restaurant şi am fost liniştit. Nu vreau să fiu deranjat. Eu nu mă duc să mă iau de el că merge pe stradă”, a spus fotul tenismen.

Ilie Năstase a mai spus că din cauza modului în care acţiunile sale au fost tratate în presă se gândeşte să militeze pentru a nu se mai cumpăra ziarele. „Cum aveţi voi voie să îmi faceţi poze şi să mă filmaţi, aşa am şi eu voie să reacţionez. Dacă vine cineva şi mă deranjează, am şi eu dreptul să fac ce vreau. Eu nu sunt om rău, dar dacă vine şi mă ia cu răul în faţă şi cu un aparat pe care mi-l pune în faţă, reacţionez şi eu. Ea (n.r. jurnalista) nu are dreptul asupra mea mai mult decât am eu dreptul asupra ei. Şi când o să se dea o lege în care spune că cel care vine şi mă deranjează face şi el puşcărie cum fac şi eu dacă îl bat pe el, atunci o să meargă bine România. Nu are nimeni dreptul mai mult asupra mea decât am eu asupra lui. De ce? Că el e ziarist şi eu ce, marionetă?”, a mai spus Năstase. 


Prezent la Timişoara pentru a se întâlni cu actuala sa iubită, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase a fost implicat într-o serie de scandaluri pe aeropot sau în diferite restaurante. Năstase a mers chiar mai departe şi s-a luat de o ziaristă care l-a filmat pe domeniul public. Blogul mafiadintimisoara.wordpress.com publică un filmuleţ în care vedeta, care reprezintă România în lume, o înjură de mama focului pe tânără şi chiar o ameninţă că îi sparge faţa

Timişoara a ajuns să fie ca o a doua casă pentru fostul mare tenismen Ilie Năstase, după ce acesta a divorţat în urmă cu câteva luni de soţia sa Amalia şi a început o poveste de iubire cu vedeta play-boy, Brigitte Sfăt, o femeie foarte controversată din oraşul de pe Bega, implicată în mai multe infracţiuni şi căsătorită cu celebrul interlop Ovidiu Torj. Timişoranca este cunoscută pentru trecutul ei tumultos, aceasta făcând şi doi ani de închisoare, fiind acuzată că a comandat sechestrarea unui partener de afaceri.

I-a picat cu tronc la TV

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul moderatorului de televiziune Mădălin Ionescu, care i-a oferit numărul de telefon fostei sale invitate la emisiune "Acces Direct". „Am văzut-o pentru prima dată la aceea emisiune. După emisiune am aflat numărul ei şi i-am trimis un SMS prin care am spus că vreau să o ajut în problema legată de aceea casă. Am ştiut înainte să o caut cine este", a declarat Ilie Năstase.



CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO DIN EMISIUNEA ÎN CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT NĂSTASE DE SFĂT

image

De la un simplu SMS până la o întâlnire nu a mai fost decât un pas. După o perioadă de tatonare prin telefon, Năstase a venit la Timişoara pentru a se întâlni cu Brigitte. „Telefoanele de la Ilie au venit într-un moment greu al vieţii mele. Eu cu soţul meu nu mai aveam nicio relaţie. Eram deja în proces de divorţ. Şi am avut foarte multe probleme. La început mi-a fost teamă să mă văd cu el, mai ales după ce am aflat vârsta lui. Dar arată foarte bine", a declarat Brigitte Sfăt.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CEI DOI ÎN TIMIŞOARA

Dragoste cu năbădăi

Relaţia dintre Năstase şi Brigitte a evoluat rapid, după ce cuplul a petrecut momente intime în Germania, Austria şi Italia. Când tenismenul a împlinit 64 de ani, cei doi au petrecut pe Coasta de Azur."Pe mine nu mă interesează trecutul ei. Nu trăiesc nici eu cu trecutul meu. Pe cine mai interează că eu am jucat tenis? Ar fi bine să nu o judece lumea prin prisma a ceea a făcut. Ea oricum a făcut puşcărie nevinovată. Se întâmplă asemenea lucruri în România", a spus Ilie Năstase.



CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE LA VIENA

image

Ilie Năstase s-a trezit astfel prins într-un triunghi amoros periculos. Brigitte Sfăt este în mijlocul unui divorţ urât de soţul ei Ovidiu Torj. În acest timp, Ilie Năstase este hărţuit cu telefoane şi urmărit de fostul soţ al femeii. Foarte cunoscut şi temut în lumea interlopă din Timişoara, personaj cu antecedente penale, Torj îi urmăreşte pe Brighite Sfăt şi pe Ilie Năstase prin toată Timişoara. Năstase a fost nevoit să meargă deja şi la Poliţie, acesta luând decizia de a se implica personal pentru a o ajuta pe Sfăt.


CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ÎN TIMIŞOARA

image

Relaţia dintre tenismen şi fosta deţinută play-boy durează deja de două luni şi vizitele lui Ilie Năstase la Timişoara sunt din ce în ce mai dese. Cei doi îşi petrec timpul în cluburile şi restaurantele luxoase din Capitala Banatului, fără să se ferească de ochii lumii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite