Ilie Năstase a ajuns la dentist în Timişoara din cauza unei măsline

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O măslină „buclucaşă" dintr-o salată l-a dus pe Ilie Năstase pe scaunul de la dentist. Tenismenul a devenit clientul unei clinici din Timişoara după ce i s-a rupt unul din dinţi de la sâmburele măslinei.

„Am mâncat o măslină dintr-o salată şi mi s-a spart dintele. De fapt nu măslina, ci sâmburele ei, mi l-a spart. Măslina am mâncat-o", a povestit Ilie Năstase, despre experienţa sa la dentist. Cum vine destul de des la Timişoara, tenismenul a ales să meargă la clinica pe care i-au recomandat-o nişte prieteni şi la care a fost şi iubita sa Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase a mai afirmat că se simte bine în Timişoara, însă nu s-a gândit încă să-şi deschidă o afacere aici. „Venim de două-trei ori pe lună. Nu mă mai enervez, m-am potolit. Îmi place oraşul. Mi-am făcut prieteni. Îmi pare rău pentru Poli. Am fost la câteva meciuri. Puteau să joace în Liga Campionilor", a mai spus Ilie Năstase. Acesta a mers la dentist însoţit de Brigitte Sfăt.

Referitor la programul cuplului pentru această vară, Brigitte Sfăt a afirmat că au fost deja în concedii şi vor ca de acum înainte să petreacă mai mult timp cu copiii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite