Ninsoarea dă bătăi de cap șoferilor din Timișoara: în oraș se circulă cu 20 de kilometri pe oră GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Primăriei, alături de șefii celor două societati care se ocupă de deszăpezire au iesit în Piata Maria să vadă care este situația în oraș. Polițiștii de la Rutieră și Poliția Locală încearcă să dirijeze traficul în intersecțiile cu probleme.

Timișoara a fost paralizată de ninsoarea care s-a abătut asupra orașului. În această dimineață, cei care s-au încumetat să plece la serviciu cu mașinile au avut parte de întârzieri mari, având în vedere că s-a circulat cu mare greutate. Cele două societăți care se ocupă de deszăpezire, Retim și SDM, lucrează de la ora 6, iar și la această oră se află pe străzi cu tot efectivul. Rprezentanții lor spun că nu au ce să facă de vreme ce continuă să ningă și să viscolească.

Pe străzile din Timișoara se află 26 de utilaje, care aruncă cu material antiderapant. 140 de angajaţi de la Retim se ocupă de îndepărtarea manuală a zăpezii din staţiile de tramvaie, autobuze și troleibuze, de pe trecerile de pietoni şi din principalele intersecţii situate în cele patru sectoare ce le revin.




GALERIE FOTO 1

În această după masă, reprezentanții Primăriei, în frunte cu viceprimarul Adrian Orza, alături de șefii celor două societati care se ocupă de deszăpezire, au iesit în Piata Maria să vadă care este situația în oraș. “Eu sunt mulțumit de cum se lucrează. Mai mult de atât nu ai ce să faci. Astea sunt condițiile meteo. La noapte vor mai fi scoase șase utilaje cu șenile, care ziua, când este circulație, nici nu își au rostul. Plus că există și riscul de accidente. Singur problemă este că se circulă încet, cu maxim 20-30 de kilometri pe oră”, a declarat Adrian Orza.



GALERIE FOTO 2

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite