Ianis Zicu, fotbalistul lunii august în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul venit în această vară de la Dinamo a fost declarat jucătorul lunii august de către suporterii timişoreni. Din postură de rezervă, Zicu a marcat trei goluri pentru nou sa echipă.

Ianis Zicu a intrat repede în inimile fanilor bănăţeni. În sondajul realizat pe blogul oficial, suporterii l-au votat ca fiind jucătorul lunii august la “Poli”. Circa 48% dintre votanţi l-au preferat pe jucătorul de 26 de ani! “Le mulţumesc fanilor pentru voturi. Sunt bucuros că mă apreciază şi sper să le dau cât mai multe motive de fericire în următoarele partide”, a declarat Ianis Zicu. Până acum, mijlocaşul a evoluat în patru meciuri de campionat pentru “Poli”, marcând de două ori.

Omul finalurilor de repriză

Primul său gol în echipamentul alb-violet a fost marcat în jocul cu finlandezii de la Mypa-47. Zicu a marcat unul din cele trei goluri marcate de “Poli” pe stadionul “Dan Păltinişanu”, contribuind la calificarea echiipei în play-offul Ligii Europa. În campionat, Ziuc a înscris în meciurile cu Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti. Interesant este că fostul dinamovist a venit nepregătit fizic la Timişoara, astfel că nu a jucat niciun meciu ca titular.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite