Ianis Zicu: „Trebuie să rămânem concentraţi pentru că Oţelul va mai pierde puncte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Ianis Zicu a marcat la Cluj cel de-am 12 gol pentru Poli şi a fost din nou unul din cei mai buni jucători de pe teren. Acesta îşi avertizează colegii că nu vor avea viaţă uşoară etapa viitoare cu Universitatea Craiova.

Poli Timişoara s-a impus cu 2-1 pe stadionul celor de la CFR Cluj şi se apropie la cinci puncte de liderul din Liga I, Oţelul Galaţi. În meciul din Gruia, unul din cei mai buni jucători a fost din nou Ianis Zicu. Acesta a marcat primul gol al meciului, în minutul 6, după ce transformat o lovitură de pedeaspă.
Au fost greşeli de arbitraj, dar am obţinut o victorie meritată. Important este locul în clasament, nu faptul ca suntem neînvinşi. Aş fi preferat să pierdem câte un meci, dar să avem mai multe puncte. Trebuie să rămânem concentraţi, pentru ca Oţelul va mai pierde puncte pe parcurs”, a declarat Zicu la DigiSport.

Atacantul lui Poli a vorbit şi despre meciul din etapa viitoare, când la Timişoara vine Universitatea Craiova. “Meciul cu Craiova va fi cel puţin la fel de greu ca acesta. Ei se află într-o situaţie precară, au nevoie de puncte”, a mai spus Zicu. Acesta ajuns la cota 12 în acest sezon fiind în cărţi pentru cucerirea titlului de golgeter.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite