Ianis Zicu, cel mai bun marcator al Ligii I: “Din toamnă putem să fim în elita fotbalului European”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Poli a câştigat titlul de golgeter al Ligii I, ediţia 2010-2011, reuşind să înscrie 18 goluri. La final de campionat, Zicu a revenit pe blogul său pentru a mulţumii celor care au fost alături de el.

Ianis Zicu este al trelea fotbalist din istoria clubului Poli Timişoara care devine golgeterul primei divizii din România. În actual ediţie a Ligii I, atacantul alb-violeţilor a marcat de 18 ori, reuşind şi patru pase de gol pentru coechipierii săi.

“Vreau să le mulţumesc colegilor pentru tot ce au făcut pentru mine în acest sezon, deşi nu sunt un atacant veritabil care să îşi propună un număr de goluri, m-au ajutat să îmi îndeplinesc un vis pe care l-am descoperit în urma cu puţin timp: să devin golgheterul României. Sunt mândru că fac parte din acest grup de jucători… Din păcate am pierdut unul dintre cele mai importante meciuri şi ne-am clasat doar pe locul 2. Spun <doar pe locul >, pentru că am avut şansa să îl câştigămNoi, jucătorii, am vorbit în aceste zile despre şansa noastră de a reuşi şi credem cu desăvârşire că din toamnă putem să fim în elita fotbalului european”, a scris Zicu pe blogul său.

Ceilalţi doi fotbalişti de la Poli care au reuşit performanţa să devină golgeteri sunt Ion Ciosescu, în ediţiile 1955 şi 1958, cu 18 şi 21 de goluri, şi Gigel Bucur, cu 17 goluri, în sezonul 2008-2009.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite