Iancu vinde vedetele şi vrea să construiască o echipă tânără cu care să promoveze în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Dorin Goga (FC Vaslui), Alex Curtean şi Iulian Tameş (Dinamo) sunt primii jucători care şvor evolua din retur la alte echipe. Urmează Sepsi şi Ricketts. Deocamdată au fost transferaţi doi jucători din eşalonul secund

Vânzarea fotbaliştilor de valoare de la Poli nu vor afecta performanţele clubului în viitorul apropiat. Cel puţin aşa susţine Marian Iancu, patronul echipei alb-violete, care s-a despărţit deja de Goga, Curtean, Tameş şi este în căutare de echipe pentru Sepsi şi Ricketts. Iancu doreşte reformarea grupului de jucători de la prima echipă, prin continuarea schimbului de generaţii. “Vrem să coborâm mediei de vârstă sub 23 de ani, prin promovarea tinerilor jucători din propria pepiniera, dar şi prin transferul unor fotbalişti de mare potenţial. Urmează ca grupului nou creat să i se asigure un minim de continuitate estimat la 1,5-2 ani competiţionali pentru a atinge nivelul maxim de eficienţă”,a spus Iancu.
În locul vedetelor, Poli a transferat în această iarnp doi jucători: George Petcuţ (de la Unirea Alba Iulia) şi Rover Cârstea (de la FC Arges).

Pe termen mediu şi lung, Marian Iancu are ca plan formarea unui grup valoros de tineri jucatori în cadrul echipei a doua a clubului, în jurul mediei de vârsta de 19 ani, care să asigure schimbul de generaţii viitoare începand cu anul competiţional 2015-2016.

Fotbaliştii alb-violeţi se vor reuni la antrenamente pe data de 15 ianuarie, urmând ca în perioada 26 ianuarie – 4 februarie să plece în cantonament la Debrecen, iar în perioada 12-24 februarie la Marbella.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite