Timişoara: Iancu dă bilete pentru meciurile europene doar pentru bogaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Iancu dă bilete pentru meciurile europene doar pentru bogaţi
Timişoara: Iancu dă bilete pentru meciurile europene doar pentru bogaţi

Stadionul aproape gol de la meciul cu Dinamo Zagreb l-a determinat pe finanţatorul timişorenilor să vândă bilete şi separat pentru cele două meciuri rămase pe teren propriu în Liga Europa.

Citeşte şi:

Războiul de stradă cu huliganii croaţi a făcut pagube de mii de euro FOTOREPORTAJ

Timişoara: Violenţă extremă! Incidente sângeroase declanşate de fanii echipei Zagreb UPDATE

Preşedintele lui „Poli” spune că a impus pachetele de bilete pentru a-şi selecta clientela. „E o normalitate, ştiam ce urma să se întâmple. V-aţi gândit că am pus preţurile astea la bilete şi pentru a selecta suporterii? Pentru ce au venit cei de la Dinamo Zagreb? Tocmai pentru asta! Să se bată, nu pentru fotbal. Nu pot să fac dreptate eu, din punctul meu de vedere am luat toate măsurile ca incidentele să nu aibă loc. Organizarea noastră a fost perfectă, dar ăştia sunt fanii lui Dinamo Zagreb. Vom pune în vânzare bilete pentru celelalte meciuri, dar preţul va fi puţin mai mare, nu acceptăm pe oricine în stadion”, a anunţat Marian Iancu.

Cel mai ieftin "pachet" pentru cele trei meciuri din Liga Europa a costat 100 de lei, ceea ce înseamnă 33.3 lei / meci. După declaraţiile patronului clubului, cel mai ieftin bilet pentru meciurile rămase ar trebui să coste cel puţin 40 de lei.

Suporterii timişoreni au protestat la meciul cu Dinamo Zagreb la adresa strategiei de marketing a clubului, care a lăsat stadionul mai mult de jumătate gol. „Decizii de amatori / Transformă trei sărbători / În meciuri fără spectatori”, „Schimb pachet cupe europene cu pachet respect pentru suporteri”, „Şantaj şi lipsă de respect / Tribune goale la pachet” şi „Strategie de marketing de doi lei / După modelul unui club de trei lei”, au fost mesajele ironice afişate de suporterii din Peluza Sud timişoreană.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite